Eenvoudig stoornissen en classificatiecriteria opzoeken en bewaren

De basis van DSM-5 Online wordt gevormd door de volledige inhoud van het Handboek voor de classificatie van psychische stoornissen (DSM-5®). Per domein vindt u de stoornissen met onder meer de bijbehorende classificatiecriteria, diagnostische kenmerken, risicofactoren en ICD-codes. Bewaar de domeinen en stoornissen waar u veel mee te maken hebt, om ze altijd en overal snel te kunnen raadplegen, vanaf uw pc, tablet en smartphone.

 

Handige hulpmiddelen voor ieder ervaringsniveau
Het is niet altijd eenvoudig om op basis van een aantal gesprekken met een cliënt tot de juiste verwijzing of een passende classificatie te komen. Als u slechts eenmalig contact hebt met een cliënt of als u aan het begin van uw carrière staat kan het lastig zijn de symptomen te duiden en de goede vragen te stellen. DSM-5 Online bevat handige hulpmiddelen om u als hulpverlener te ondersteunen, welk ervaringsniveau u ook hebt. Een greep uit de extra’s:

  • Differentiële diagnostiek met behulp van beslisbomen
  • Interviewschema’s om de gesprekstechniek te verbeteren
  • Casussen bij ieder domein
  • Oefenvragen om uzelf vertrouwd te maken met de inhoud van de DSM-5
  • Overzicht van alle ICD-9-CM-codes

 

Onbeperkt toegang: € 59,95 per jaar
Met een jaarabonnement op DSM-5 Online hebt u onbeperkt toegang tot de volledige kennisbank voor € 59,95 per jaar. Met uw persoonlijke inlog kunt u de DSM-5 raadplegen op uw pc, tablet en telefoon. Wilt u het gemak van DSM-5 Online ervaren? In slechts een paar stappen kunt u aan de slag:

  1. Ga naar www.dsm5online.nl/abonneren/gegevens en vul uw gegevens in.
  2. Kies een betaalmethode.
  3. Bevestig uw aankoop.

 

Nadat u uw bestelling hebt afgerond ontvangt u per e-mail een orderbevestiging en inloggegevens waarmee u direct kunt inloggen op www.dsm5online.nl.

 Lees meer over abonnementen op DSM-5 Online op www.dsm5online.nl/pagina/bestelinformatie >>